Immortelle Adria d.o.o. Ive Serdara 11 10000 Zagreb, Croatia
+385/918990744

Početak naše priče dugovječnog bilja Immortelle

Immortelle Adria d.o.o. je hrvatsko društvo sa sjedištem u Zagrebu koja uzgaja 100% organsko Smilje – Helichrysum Italicum – od čega proizvodi čisto eterično ulje.

Braća Luka i Ivan Meleš osnovali su poduzeće 2016. godine a kasnije se u zajedničko poslovanje pridružio partner Roman Stoisavljević.

Naše 100% organske i biološke plantaže nalaze se u središnjoj Dalmaciji blizu grada Drniša u Šibensko-Kninskoj županiji i broje 7,5 ha sa više od 160.000 biljaka Helichrysum Italicum – smilje, Immortelle, Everlasting – od čega proizvodimo 100% čisto eterično ulje.

Plantaže su okružene netaknutom prirodom, planinama, pašnjacima i livadama, bez utjecaja poljoprivrednih monokultura i sličnih zagađivača.

Naša politika poslovanja je eco-friendly uzgoj bez pesticida i gnojiva. Sa biljkama koje rastu pod bogatim suncem Dalmacije, ponosimo se sloganom ››Pure Sun & Organic Nature‹‹.

Plantaža

Naše plantaže nalaze se u okolici grada Drniša u Šibensko-Kninskoj županiji, okružene netaknutom prirodom vapnenačkih planina Promine, Dinare, Svilaje i Moseća te Petrova polja. Područjem dominira mediteranska klima i goli krš kamenjar.
Na naših 7,5 ha ručno je posađeno ljekovito bilje smilja – Immortelle – koje organski uzgajamo bez uporabe pesticida, gnojiva, fungicida, navodnjavanja ili bilo koje vrste stimulativnih dodataka. Prirodni rast bilja temelji se isključivo na utjecaju dalmatinske zemlje, kamena, vjetra, kiše i bogatog sunca.