Immortelle Adria d.o.o. Ive Serdara 11 10000 Zagreb, Croatia
+385/918990744
luka
Luka Meleš
Osnivač društva

Luka Meleš je diplomirani ekonomista sa dugogodišnjim iskustvom u menadžmentu, prodaji i vodstvu. Njegove sposobnosti vrsnog vođe temelje se na poštovanju i samopouzdanju, što unosi u radne odnose i na taj način motivira ostale. Do osnutka Immortelle Adria d.o.o. Luka je bio division manager za Hrvatsku, Sloveniju i Austriju u Müller Grosshandels LTD. & CO. KG.  Njegov interes za prirodu i zdrav život iskazao se u potrebi za osnutkom društva koje promovira autohtone sorte te alternativne načine liječenja.

ivan
Ivan Meleš
Osnivač društva

Ivan Meleš je botaničar po struci i vokaciji sa dugogodišnjim iskustvom u sadnji i uzgoju biljaka, te je certificirani permakulturni dizajner. Njegova strast i poštovanje prema biljkama očituje se u filozofiji ekološkog i organskog uzgoja te očuvanja sjemena. Do osnutka Immortelle Adria d.o.o. živio i radio je u Beču gdje je razvio karijeru u gastronomiji i kulturi hrane. Želja mu je očuvati prirodni i organski uzgoj u granama agronomije.

roman
Roman Stoisavljević
Partner društva

Roman Stoisavljević rođen je u  Zagrebu a zadnjih 12 godina živi i radi u Sjedinjenim Americkim Drzavama.  Roman je magistrirao financije i međunarodno poslovanje na fakultetu u SAD-u i trenutno se bavi poduzetništvom i treniranjem tenisa u New Yorku. Kao veliki ljubitelj sporta i zdrave prehrane, odlučio se za novi pothvat i prepoznao potencijal u agronomiji i proizvodnji smilja.

tamara
Tamara Krivokapić
PR & Marketing

Tamara Krivokapić je diplomirala Medijske i komunikacijske znanosti u Beču. Njezine prednosti leže u pristupačnosti, prilagodljivosti te interesu prema ljekovitom bilju i travarstvu. Započela je prekvalifikaciju za fitoterapeuta i zanima ju proizvodnja prirodne kozmetike. Do osnutka Immortelle Adria d.o.o. pisala je  članke za print i web, bila project assistant u bečkoj filmskoj kući Waystone Film GmbH te radi kao ayurvedski terapeut.